Andra si Marius Moga – Atata timp cat ma iubesti. Asculta aici noua piesa

Andra a lansat, luni, o noua piesa, alaturi de Marius Moga. Melodia se numeste “Atata timp cat mai iubesti” si se anunta un viitor hit.

Vocea Andrei se imbina foarte bine cu partea de rap a “Micului Mozart”. Piesa a fost compusa in tabara de muzica TDM Paltinis 2013 din vara acestui an. 

Muzica este semnata de Fely Donose, fosta participanta la Vocea Romaniei, impreuna cu Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea si Gabriel Mihai Istrati. 

“A fost o atmosfera atat de faina la Paltinis, ca n-as mai fi plecat! Toata lumea avea chef de munca, de compus, toti au fost inspirati si entuziasti. M-am simtit si ca in tabara cu prietenii, dar si in studio, concentrata pe ce trebuie sa cant. Am mers in tabara hotarata sa imi aleg hitul, si da, mi l-am ales…”, spunea Andra in luna iulie, la intoarcerea din Tabara de Muzica.

Andra a fost pe primul loc in topul pieselor romanesti difuzate pe radio cu trackul “Inevitabil va fi bine” timp de cateva saptamani si inca se mentine in Top 10.