ANUNT BOMBA: CATALIN MARUTA pregateste SURPRIZA ANULUI

Cantareata Andra si sotul ei, Catalin Maruta, au aniversat 6 ani de casatorie. Cum evenimentul trebuia marcat intr-un mod original, Catalin Maruta i-a facut sotiei sale o surpriza de zile mari si au plecat impreuna intr-o vacanta la Paris, supranumit si orasul indragostitilor, despre care cei mai multi spun ca este cel mai frumos oras din Europa.

Andra nu mai fusese niciodata la Paris, iar capitala Frantei a cucerit-o definitiv pe frumoasa artista. Andra si Maruta au avut parte de o vacanta de vis in capitala Frantei, unde au batut strazile in lung si si-n lat.

“Ne-am plimbat toata ziua si acum ne-am decis sa ne asezam undeva sa mancam o pizza. Au trecut foarte repede cei 6 ani de casnicie, iar daca este ceva ce regretam este faptul ca nu l-am facut pe David din prima zi in care ne-am casatorit”, a spus Catalin Maruta, citat de Cancan.ro.

Citeste si: ANDRA a trecut printr-o grea CUMPANA! Nu a mai rezistat si a izbucnit in LACRIMI

Maruta si Andra pregatesc surpriza anului

Andra a facut si un anunt senzational. Artista a recunoscut ca impreuna cu Catalin Maruta “lucreaza” la al doilea copil si vor sa se intoarca 3 din Paris.

Apoi, indragita cantareata le-a transmis si un mesaj fanilor sai: “Va multumesc DIN suflet pretul urarile voastre, Atat Cele legatul de ziua mea de nastere cat si pretul CEI 6 ani de casnicie! Va transmit TOATE gandurile Bune-Dintr-un loc superb. (…) VA pup Si VA iubesc!”.

Va prezentam mai jos cateva imagini cu Andra si Maruta in Franta.

Citeste si: ANDRA, anuntul OFICIAL dupa ce a aflat VESTEA: “E cel mai FRUMOS lucru”. VIDEO

Citeste si: ANDREEA ESCA, rapitor de frumoasa in costum de baie. FOTO in articol