ANDRA si MARUTA, in prag de DIVORT? Vestea i-a bulversat pe fani! FOTO

Veste BOMBA in showbiz-ul romanesc! ANDRA si CATALIN MARUTA ar fi in prag de DIVORT, potrivit presei tabloide, care citeaza un site de clickjacking. La scurt timp a venit si reactia lui MARUTA, pe pagina sa de Facebook.

ANDRA si CATALIN MARUTA sunt casatoriti de noua ani, iar vestea ca cei doi a fi in prag de DIVORT i-a bulversat pe fani, mai ales ca erau priviti drept cuplul-model al showbiz-ului din Romania. Cat de reala este informatia ca cei doi vor divorta? Cu lamuriri despre anuntul bomba care s-a raspandit rapid in toate mediile online vine chiar CATALIN MARUTA

CATALIN MARUTA a postat pe Facebook o fotografie in care apare imbratisand-o pe ANDRA, insotita de un mesaj clar: “Nu divortez”.

“Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratia de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa”, scrie CATALIN MARUTA.

Ce declara ADI MUTU despre divortul de Consuelo

Prezentatorul TV a adaugat si un post-scriptum: “Daca va plac povetile SF, va recomand eu niste carti, daca vreti. Nu cititi aceste asa-zise “articole” pe site-uri de calitate indoielnica, nu merita”, incheie MARUTA.

Zvonul aparut pe internet privind DIVORTUL dintre ANDRA si MARUTA prezenta si motivul care ar fi fost marul discordiei intre cei doi. Astfel, Catalin ar fi decis sa se desparta de Andra pentru ca artista este mai mult plecata cu show-ul Romanii au Talent si din cauza concertelor dese pe care le are peste tot in tara.

Astfel de informatii false au aparut si in showbiz-ul international, de tipul: “A murit Will Smith” sau “Celine Dion a fost gasita moarta in casa”.