ANDRE RIEU, la clubul Colectiv. Violonistul a venit din Olanda pentru a aduce un OMAGIU victimelor

Celebrul violonist Andre Rieu a sosit, sambata dupa-amiaza, la clubul Colectiv din Capitala, artistul venind special din Olanda pentru a aduce un omagiu victimelor tragediei de saptamana trecuta.

La Club Colectiv, Rieu, care a sustinut o serie de concerte in acest an la Bucuresti, s-a rugat alaturi de un grup de tineri si a ingenunchiat la locul unde sunt aprinse mii de lumanari in memoria tinerilor care si-au pierdut viata in incendiul devastator. 

CITESTE SI: Mesajul lui IOHANNIS pentru familiile celor sapte victime care si-au pierdut viata astazi

Violonistul, vizibil afectat si emotionat, a dat un interviu jurnalistilor prezenti. Acesta a declarat ca cele doua saptamani petrecute in Romania i-au ramas in amintire si este alaturi de familiile care si-au pierdut persoanele dragi in incendiu.

CITESTE SI: TRAGEDIA de la COLECTIV: Inca SAPTE RANITI, CINCI la BUCURESTI si doi in OLANDA, au MURIT sambata dimineata. UPDATE

Printre lacrimi, Rieu a spus ca va dona toti banii de pe urma vanzarilor albumului sau in Romania celor afectati de tragedia de la Colectiv. 

Bilantul celor decedati in tragedia din Colectiv se ridica la 39, in urma decesului, sambata, a unui numar de sapte persoane.

Sursa foto: zimbio