Andre Rieu va sustine inca un concert la Bucuresti, dupa epuizarea celor 33.000 de bilete in doar 15 ore

Andre Rieu va sustine inca un concert la Bucuresti, dupa epuizarea celor 33.000 de bilete in doar 15 ore

Veste excelenta pentru fanii din Romania ai lui Andre Rieu. Violonistul a anuntat ca va sustine un extra-concert la Bucuresti, dupa ce a vandut 33.000 de bilete in numai 15 ore. Andre Rieu a anuntat pe Facebook ca extra-concertul va avea loc pe 11 iunie 2015.

“Dragii mei prieteni din intreaga Romanie, va salutam din Marea Britanie, unde ne aflam in turneu. Am aflat vesti extraordinare. Sunt atat de fericit si de nerabdator sa pot veni in minunata voastra tara, nu numai pentru un concert, ci pentru mai multe.

Numai entuziasmul si bucuria voastra au facut posibil acest lucru! Am primit nenumarate solicitari si incercam cu tot sufletul sa le putem onora si sa va rasplatim increderea. Ne vedem curand! Cu multa dragoste, Andre”, a transmis Andre Rieu.

Initial, violonistul Andre trebuia sa sustina doar un concert in Romania, pe 13 iunie, insa pentru ca biletele s-au epuizat in numai trei ore, acesta a decis sa mai organizeze unul pentru 12 iunie.

Si pentru acesta biletele s-au vandut imediat, astfel ca a fost anuntat inca un concert pentru 14 iunie. Organizatorii au fost surprinsi, din nou, de interesul mare pentru spectacol si, acum, au anunat inca un spectacol pentru 11 iunie.