Andrea Della Valle: Este imposibil ca Mutu si Jovetici sa revina la Fiorentina

Presedintele AC Fiorentina, Andrea Della Valle, a exclus ca atacantii Adrian Mutu si Stevan Jovetici sa revina la formatia Fiorentina, potrivit site-ului agi.it, citat de Mediafax.

“Ne gandim la transferuri de calitate, altfel nu facem nicio miscare. E neplacut ca nu putem conta pe doi campioni, asa cum sunt Rossi si Gomez. Mutu si Jovetici sunt doi fotbalisti de care sunt legat afectiv, dar este imposibil ca ei sa revina la Fiorentina. Asteptam revenirea lui Mario Gomez”, a spus Della Valle, citat de agi.it.

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marti, ca ar fi de acord cu o revenire la Fiorentina, in cazul in care gruparea toscana i-ar solicita serviciile pentru a suplini absenta lui Giuseppe Rossi.

Mutu a evoluat pentru Fiorentina intre 2006 si 2011, reusind sa marcheze 54 de goluri in Serie A. Din 2012, el este legitimat la formatia franceza Ajaccio.

Adi Mutu a anuntat in 24 noiembrie ca incepand din ianuarie 2014 va semna un contract valabil un an si jumatate cu formatia Petrolul Ploiesti.

Foto: gazettadifirenze.it