Andreea Balan n-a crezut in dragoste la prima vedere

Andreea Balan nu il suporta pe Keo, la primul contact! “De unde o fi aparut si asta?!”, i-a transmis blonda mamei sale in momentul cand l-a vazut pentru prima oara la tv.

„Mie, de fapt, mi-a placut de Keo din prima, din anul 2006, cand i-am vazut prima oara videoclipul “Azi vii, maine pleci”. Mi s-a parut o melodie aparte. Andreea, cand l-a vazut prima data, a zis: “Cine o mai fi si asta, de unde o fi aparut?”. Apoi s-au intalnit la un concert, el a cantat la ea in deschidere, nici nu s-au bagat in seama. Abia mai tarziu s-au imprietenit. Ma bucur mult pentru ei si ma bucur ca fata mea e fericita.”, s-a destainuit, Valeria Balan, mama artistei, pentru wowbiz.ro.

Andreea si Keo se inteleg de minune, insa planurile de viitor nu includ si aparitia copiilor. Deocamdata, cantareata nu se grabeste sa devina mamica. “Andreea nu vrea momentan, zice sa mai asteptam. Dupa 30 de ani. Eu nu sunt asa conservatoare, o las sa faca ce vrea ea. Ea imi spune mereu ca asteapta sa ies eu la pensie ca sa pot sa am grija de copilul ei. Pana la urma, are si ea dreptate. Dar mai sunt patru ani pana atunci.”, spune Valeria Balan.