Andreea Balan s-a pozat in fundul gol pentru a arata ca este perfecta. Vezi FOTO

Andreea Balan se mandreste cu felul in care arata, mai ales ca munceste mult pentru a-si mentine silueta perfecta. Solista a vrut sa le demonstreze fanilor ca nu are pic de celulita pe fund si coapse: Andreea a publicat mai multe imagini pe un site de socializare in care poarta doar un costum minuscul de baie.

Andreea Balan se afla in Antalya, in vacanta. Imbracata intr-un costum de baie minuscul, multicolor, ea s-a fotografiat si filmat pentru a demonstra ca arata impecabil la 31 de ani. Cantareata s-a plans, in clipul publicat pe contul sau de Facebook, ca a fost criticata pentru felul in care arata. Dupa ce in presa s-a scris ca ar avea celulita, Andreea s-a aratat indignata ca tocmai ea, care face mult sport si danseaza, a fost pusa la colt pentru o asemenea problema. 

CITESTE SI: Andreea Balan a fost fotografiata tinandu-se de mana cu noul iubit – iata cum arata cei doi impreuna – FOTO

“Presa din Romania are o problema cu felul in care arat, in special cu partea dorsala. Eu care fac mult sport, dansez de atatia ani, am cinci concerte pe weekend, cum sa va luati tocmai de mine?”, a spus Andreea, intr-un filmulet.

 Sursa: facebook