ANDREEA BALAN: Vreau sa-mi indeplinesc visele alaturi de noul meu iubit!

Andreea Balan nu a stat foarte mult sa planga despartirea de fostul ei iubit, Keo, si si-a regasit zambetul in bratele unui tanar american pe care l-a cunoscut in timpul vacantei petrecute la Barcelona.

Cantareata i-a facut deja o vizita scurta noului ei iubit, peste Ocean, semnele fiind inbucuratoare pentru viitorul relatiei.

Relatia dintre Andreea si american pare destul de serioasa de vreme ce, in zilele petrecute in State, artista si-a aniversat ziua de nastere, in afara unui grup de prieteni ai iubitului ei, fiind prezenta si verisoara sa, Ligia.

Artista, care a revenit din America, a vorbit, pentru Antena Stars, despre barbatul care este acum in viata ei, marturisind ca a fost dragoste la prima vedere.

CITESTE SI: REUNIUNE N&D, dupa 12 ani! FOTO

“Mi-ar fi placut sa stau mai mult in SUA, dar am concerte. O sa mai plec in America. Eu am mai fost la New York. De data aceasta am cunoscut mai multi prieteni de-ai verisoarei mele, Ligia… Ligia mi-a schimbat viata, mi-a facut cunostinta cu o persoana speciala.
Este foarte bine, sunt foarte fericita, ma bucur ca viata m-a rasplatit atat de repede. Sper sa dureze, sa-mi indeplinesc visele.
Ma bucur ca dupa un esec mi s-a schimbat viata atat de repede. Sunt fericita. Imi plac foarte multe lucruri la el. Cel mai important este ca ma iubeste pe mine, nestiind cine sunt eu.
In Barcelona, a fost dragoste la prima vedere, a existat atractie din prima. Daca exista iubire, distanta nu este o problema”, a declarat Andreea Balan.