Andreea Bănică, ultima ”victimă” a Oanei Zăvoranu: ”Fomiță mare!” Foto în articol

Motivul pentru care bruneta a declarat ”război” vedetelor

Andreea Bănică este ultima ”victimă” a Oanei Zăvoranu după ce bruneta le-a declarat ”război” vedetelor și ”influencerițelor” din showbizul autohton. Zăvoranu s-a dezlănțuit la adresa Andreei Bănică, după ce cântăreața a făcut reclamă unor produse pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu dezvăluie că Andreea Bănică face reclamă la bulion. ”Marea” artistă pentru că e fomiță mare face reclame multiple și la orice. Acum, spre exemplu, a venit vremea unui bulion. Trăiasca miloaga și miloagele, că așa fac marile ”dive”, reclame la bulion, bun și ăla dacă nu sunt cântări. Oare ce o mai urma? Un ceai? Un mop? Un unguent sau sirop de tuse? Vom vedea…”, a scris Oana Zăvoranu pe o rețea de socializare alături de o fotografie în care apare Andreea Bănică gătind ceva de mâncare în bucătărie.

Acesta nu este primul atac al Oanei Zăvoranul la dresa Andreei Bănică. ”Alta care a devenit influenceră MY a!@… și asta știe acum tot… inclusiv cum să vă fardați… tot mă, tot”, scria acum un timp Oana Zăvoranu despre Andreea Bănică pe Instagram.

Oana Zăvoranu a dezvăluit și motivul pentru care a pornit această campanie de denigrare a ”influencerițelor”: ”Mă implic mult pt că mă doare să văd cum nişte trompete vă PROSTESC LA PROPRIU ŞI VĂ IAU BANII LA MIŞTO! Toate s-au lăsat de ce făceau,(că nu se ştie) şi s-au apucat de influencereala vieţii, ca fiind putori e uşor să stai acasă ca o maimuţă în faţa oglinzii.

Câtă demnitate SĂ NU AI, să te machiezi non sop, să te dai cu creme în oglindă, să te speli, să îşi storci coşurile şi să recomanzi nu ştiu ce crema de coșuri, să îţi razi mustaţa? Să faci un asemenea circ… Să îţi pozezi tot ce ai prin  frigider în ideea că mai primeşti un iaurt moca, să îţi arzi poate păru’ doar ca să te vopseşti moca?

Vedetele se bucură la un vopsit sau un tuns gratis?

Cât de săracă poţi să fii? Sunt femei cu salarii mici care se respectă şi se vopsesc acasă sau la salonul din colţ, iar tu, influencera care cică eşti cu facultăţi prin strainatațuri, sau cu dressinguri fița (de unde atâta fița), să te pretezi la un vopsit sau un tuns gratis?! Păi nu ţi-e ruşine? NU ÎŢI E !!!

Să vă postaţi iaurturi, fructe, alifii, şampoane ,pamperşi, MOCA PRIMITE TOATE sărăciilor ce sunteţi…. VĂ PUNEŢI ŞI COPIII SĂ POZEZE…CĂŢEI, PISICI, TOT CE AVEŢI  DOAR MOCA SĂ FIE !!! O ŢARĂ ÎNTREAGĂ DE FEMEI ÎŞI CUMPĂRĂ pamperşi pentru copii, SAU MÂNCARE PT FAMILIE,  MEDICAMENTE CONTRA COST şi veniţi voi”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: facebook