Andreea Berecleanu, prima aparitie publica alaturi de medicul Constantin Stan

Andreea Berecleanu s-a afisat alaturi de noul sau iubit, la o luna dupa ce presa anunta despartirea sa de Andrei Zaharescu. Andreea si medicul Stan nu au mai avut rezerve in a fi zariti impreuna.

Zvonurile onform carora Andreea Berecleanu ar forma un cuplu alaturi de chirurgul plastician Constantin Stan, nimeni altul decat medicul care ii “aranjeaza” fata, prind din ce in ce mai mult contur. Conform martorilor oculari, cei doi au venit tinandu-se de mana, sambata seara, la petrecerea de nunta a Alessandrei Stoicescu, noteaza wowbiz.ro.

Cum era de asteptat, au atras toate privirile. Iar ei nu numai ca nu s-au simtit stanjeniti, ba chiar au facut risipa de gesturi tandre, precum tinerii indragostiti. Si, semn ca se iubesc foarte mult, Andreea Berecleanu si medicul Stan au dat frau liber sentimentelor si au stat numai impreuna, sorbindu-se din priviri, toata noaptea. N-au stat retrasi, ci au dansat, au socializat cu invitatii, Andreea facandu-i cunostinta partenerului sau cu mai toti colegii din trustul a carui angajata este.

Cu eleganta-i binecunoscuta, Andreea a preferat sa fie cat mai discreta in privinta noii sale relatii. Mai mult, si ea, si fostul ei sot au inteles sa nu faca din despartirea lor un circ mediatic, asa ca s-au ferit de orice declaratii care sa lase loc interpretarilor.

Si partenerul ei actual este cunoscut pentru discretia cu care isi invaluie viata pesonala. Chirurgul Stan a fost implicat intr-o relatie de lunga durata cu medicul nutritionist Mihaela Bilic.

Sursa foto: wowbiz.ro