Andreea Berecleanu vorbeste despre divort

Andreea Berecleanu rupe tacerea, la scurta vreme, dupa divortul de Andrei Zaharescu. Prezentoarea stirilor de la Antena 1 are un mesaj emotionant pentru toti fanii ei.

Dupa 15 ani de relatie frumoasa, Andreea si Andrei au decis sa se separe. Motivul nu e cunoscut oficial, insa din ce in ce mai multe voci, vorbesc despre o aventura a prezentatoarei cu un alt barbat. Orice ar fi la mijloc, Andreea a tinut sa isi anunte fanii despre divort:

“O despartire nu se trambiteaza, cel mult se anunta, este o datorie pe care o am fata de oamenii care ne-au fost alaturi in acesti 15 ani si care s-au bucurat de momentele noastre fericite. Momente fericite vor mai fi alaturi de copiii nodtri, insa am luat decizia despartirii noastre sufletesti. Vor ramane prietenia si respectul care au completat dragostea noastra in acesti ani.

Va multumim pentru mesajele din ultima perioada, gandurile voastre calde ne-au fost sprijin si s-au intors cu generozitate pentru cei 20 de ani de cand va intram in case”, a declarat Andreea pentru spynews.ro.

Sursa foto: facebook.com