ANDREEA CHITU si CORINA CAPRIORIU medaliate cu AUR la GRAND PRIX-ul de JUDO

JUDO-ul din Romania traieste si dupa retragerea Alinei Dumitru. Sportivele Andreea Chitu si Corina Caprioriu au reusit sa se impuna la Grand Prix-ul de Judo care se desfasoara in capitala Uzbekistanului, la Taskent, fiecare urcand pe cea mai inalta treapta a podiumului la categoria sa de greutate.

Judoka romana Andreea Chitu, numarul 3 mondial, a cucerit medalia de aur la Grand Prix-ul de la Taskent, dupa ce a reusit sa o invinga in finala categoriei 52 kg pe mongoleza Tsolmon Adiyasmbuu, ocupanta locului 13 in ierarhia acestei categorii.

CITESTE SI: Andreea Chitu a castigat medalia de aur la Cupa Mondiala de judo de la Bucuresti 

Corina Caprioriu a reusit sa aduca Romaniei a doua medalie de aur in prima zi a Grand Prix-ului de judo de la Taskent, dupa ce a invins-o pe Camila Minakawa din Israel, in finala categoriei 57 kg. Capioriu, locul 12 mondial, a reusit doua waza-ari in confruntarea cu judoka israeliana, urcand astfel pe prima treapta a podiumului de premiere.

CITESTE SI: Corina Caprioriu, bronz la Grand Prix-ul din Turcia

Turneul din capitala Uzbekistanului, transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, la care participa 282 de judoka din 42 de tari, conteaza pentru calificarea la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio si este dotat cu premii in valoare de 100.000 de dolari.

Sursa foto: sport.ro