Andreea Cipca, iubita lui Florin Piersic jr, este cu 15 ani mai tanara si il iubeste la nebunie. FOTO

Florin Piersic jr. (45 de ani) nu prea a avut noroc in dragoste, insa nu demult a fost cucerit definitiv de o femeie cu 15 ani mai tanara. Florin si Andreea au fost surprinsi de paparazzi, zilele trecute, pe strazile Bucurestiului, iar Andreea Cipca nu s-a ferit sa-i arate dragostea in public.

Andreea Cipca este atat de indragostita de actor, incat il saruta fara nicio retinere si in mijlocul strazii. Numai ca Florin Piersic jr nu prea are pornirile patimase ale tatalui sau, astfel ca nu a schitat niciun gest in momentul in care Andreea l-a sarutat si imbratisat.

Potrivit Libertatea, Florin nici macar mana din buzunar nu si-a scos-o atunci cand iubita l-a imbratisat. Odata incheiat acest moment, Piersic jr a luat-o inaintea Andreei, usor iritat de scena. Totusi, cateva momente mai tarziu, actorul a apucat-o de mana pe iubita lui, semn ca supararea i-a trecut rapid.

Florin Piersic jr a trecut prin mai multe relatii, bifand o poveste de dragoste cu actrita Dorina Chiriac si o scurta casnicie cu Adriana Nicolae.

Foto: Libertatea