Andreea Esca, 18 ani in slujba Pro Tv: Imi place ceea ce fac si sunt un om serios

Andreea Esca vorbeste rar cu presa. Atunci cand o face, insa, incearca sa fie cat mai naturala si sincera. Nu a raspuns inca la intrebarea care-i roade pe romani “ce salariu are Andreea Esca?”, lasandu-i pe oameni sa creada ce vor.

Esca nu vorbeste niciodata despre cifrele din contractul sau cu Pro Tv. Nu ezita fiindca salariul sau ar fi unul fabulos, cum cred multi dintre romani, ci pentru ca ii place ca legenda sa continue vizavi de acest subiect:

“Intr-o zi l-as publica, dar sunt convinsa ca oamenii ar zice ca nu e asta si tot n-as ajunge nicaieri. Atunci, imi place sa pastrez legenda, ca ma distreaza si pe mine. Nici nu stiu de unde a pornit toata asta, cred ca de cand am inceput. Eu am crezut ca a trecut, dar nu, si zilele trecute, vorbeam cu un sofer care-mi spunea ca l-a intrebat un politist ce salariu are Andreea Esca”, a declarat vedeta intr-un amplu inteviu acordat adevarul.ro.

 Cu doar cateva zile inainte ca Pro Tv sa implineasca 18 ani (1 decembrie), prezentatoarea stirilor Pro Tv de la 7 nu uita sa il laude pe Adrian Sarbu, creatorul proiectului de succes din Tache Protopopescu:

 “Imi spunea ca Pro TV va fi cea mai buna televiziune din Romania, ca vom avea toata aparatura din lume, ca va veni lumea cu miile in curte la Pro TV, ca vom scoate oamenii in strada de Revelion, ca vom da autografe pe poze cu noi. Ni se parea ceva de Hollywood. Toate lucrurile acestea s-au intamplat, dar pentru asta trebuie sa ai viziune, sa fii aventurier.”

Cu toate ca se identifica practic cu jurnalul stirilor de la Pro Tv, prezentandu-le de la inceputuri, Andreea nu se gandeste sa schimbe nimic in viata profesionala. Rutina nu s-a instalat inca.

“Absolut niciodata(n.r.- nu s-a plictisit). Poate pentru faptul ca eu iubesc povestile, ma hranesc cu ele. Am o prietena care-mi spune: „Mai, daca te las doua minute in statia de autobuz, te gasesc vorbind cu cineva!“. Mi se par fascinante vietile oamenilor, iar oamenii simpli au cele mai interesante povesti. Stirile Pro TV sunt niste povesti facute dupa niste povesti si, chiar daca ai impresia ca faci in fiecare zi acelasi lucru, de fapt, e altceva.”, mai spune Esca.