ANDREEA ESCA da CARTILE pe FATA! SECRETUL bine pastrat al PREZENTATOAREI

Andreea Esca este, de departe, cea mai cunoscuta crainica din istoria postdecembrista a televiziunii romanesti. Prezentatoarea stirilor de la Pro Tv a marturisit intr-un interviu ca nu si-a dorit insa dintotdeauna sa-si configureze o cariera in televiziune.

Invitata la postul de televiziune Antena Stars, prezentatoarea de stiri a fost intrebata despre felul in care a reusit sa-si croiasca drumul in televiziune, iar Andreea Esca a dezvaluit care este secretul carierei sale de succes. Plina de onestitate si constienta de toata munca depusa pentru a ajunge unde este azi, Andreea Esca a marturisit ca pentru ea, prezentarea stirilor este mai mult decat o simpla citire a prompterului:

„E adevarat ca nu am fost niciodata omul care sa zica nu, orice mi s-a propus am fost deschisa, m-am dus si am incercat.. nu pot sa zic ca mi-am dorit ceva si nu am muncit. Nu am citit niciodata un text pe care eu sa nu fi intervenit… asa mi se pare normal ca atunci cand scoti ceva pe gura sa intelegi ce spui si sa transmiţi in cea mai buna forma mesajul telespectatorilor. Si intotdeauna cand aud asta le zic: da, suntem niste cititori de prompter, ia veniti si dumneavostra… important e sa fim niste cititori de prompter cu talent”, a declarat Andreea Esca.

Andreea Esca a recunoscut ca in spatele carierei sale se afla multa munca si sacrificii si datorita profesionalismului sau, a ajuns sa inspire si mai tinerele generații. Totusi, sunt si lucruri pe care crede ca nu ar fi in stare sa le duca la indeplinire. Intrebata daca ar putea face fața unor reportaje de genul celor prezentate in emisiunea “Romania te iubesc”, Andreea Esca a raspuns cu onestitate:

„Nu as avea rabdarea lor. Eu pentru ca dintoteauna am fost un om al stirilor, nu as avea rabdarea sa realizez o emisiune in atatea saptamani. Adica sunt obisnuita ca ceea ce muncesc astazi, rezultatul sa-l vad peste o jumatate de ora sau peste o ora. E un alt tip de program, extraordinar de bun si de frumos, dar pentru care trebuie sa ai o anumita structura, pe care eu nu neaparat ca nu o am, dar cred ca as face mai greu”, a marturisit Andreea Esca.

Sursa foto: stirileprotv