ANDREEA ESCA, mai SEXY de atat nu se poate! FOTO in articol

ANDREEA ESCA este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, de aceea aparitiile sale in mediul online sunt deosebit de apreciate. Este si cazul fotografiei de mai jos, in care PREZENTATOAREA TV ne demonstreaza cat de SEXY.

La cei 41 de ani ai sai, ANDREEA ESCA ne demonstreaza inca o data cat de bine arata si ce bine se simte in pielea ei, mai ales cand este inconjurata de doua bune prietene. Vedeta PRO TV este imbracata intr-o rochie eleganta si pozeaza in stil de cabaret alaturi de cele doua prietene.

Citeste si: ANDREEA ESCA, PRIMA DECLARATIE DESPRE CONCEDIERILE CU SCANDAL DE LA PRO TV

“Astazi este ziua prietenei mele din stanga ( cea cu masca  iar maine este ziua celei din dreapta. Peste inca numai cateva zile …chiar si a celei din fundal. Aproape toate prietenele mele sunt “Gemene”…sau au macar ascendentul in aceasta zodie. Si mama e nascuta in 7 iunie. ” A petrece” este verbul care le caracterizeaza. Ele insele sunt un spectacol fara de sfarsit. Si ca la orice spectacol de calitate pretul biletului este scump …. Dar merita! Pe cea care se serbeaza azi o cunosc de vreo 17 ani iar pe cea care se aniverseaza maine o stiu de cand avea 7 ani.. La multi ani frumosi, Andreea, iar despre tine, Alina, mai multe amanunte maine, de ziua ta ! Va iubesc ! PS. Fotografia aceasta o facem de fiecare data cand suntem toate trei…”, a marturisit ANDREEA ESCA pe Facebook.

ANDREEA ESCA, 18 ANI IN SLUJBA PRO TV: IMI PLACE CEEA CE FAC SI SUNT UN OM SERIOS

Sursa foto: cancan.ro, facebook.com