ANDREEA ESCA, prima DECLARATIE despre concedierile cu SCANDAL de la PRO TV

ANDREEA ESCA, prezentatoarea stirilor de seara de la Pro TV, a facut primele declaratii despre concedierile facute la finalul saptamanii trecute in cadrul departamentului de comunicare al Pro TV.

Vedeta Pro TV a participat recent la un congres de cardiologie la Sibiu, unde le-a vorbit medicilor importanta comunicarii si stabilirea unei bune relatii cu mass media, prin acest lucru mesajul lor public putand fi mai bine inteles, scrie Libertatea.

Citeste si: DECIZIE DE ULTIMA ORA LA PRO TV. ESTE OFICIAL, NIMENI NU SE ASTEPTA LA ASTA

La finalul vizitei sale, ANDREEA ESCA a declarat ca nu stie nimic despre scandalul care a avut loc vineri la Pro TV, pentru ca era in concendiu. “Eu sunt in concendiu. Nu stiu si nu vreau sa va spun informatii neadevarate”, a declarat prezentatoarea.

ANDREEA ESCA nu a venit singura la Sibiu. Frumoasa vedeta a Pro TV a fost insotita de sotul sau si a spus ca vrea sa viziteze Muzeul Astra, unde se afla casa bunicului sau.

Citeste si: ANDREEA ESCA, PRIMA DECLARATIE DESPRE PLECAREA DIN PRO TV

De altfel, prezentatoarea viziteaza acest loc ori de cate ori are ocazia sa vina in Sibiu. “Bunicul meu este de aici. Voi mai ramane pe aici o vreme si voi trece pe la Astra, putin prin centrul Sibiului si apoi plecam”, a mai spus ANDREEA ESCA.

Sursa foto: romaniiautalent.protv.ro