ANDREEA ESCA, rapitor de frumoasa in costum de baie. FOTO in articol

Andreea Esca a postat, luni, imagini din vacanta, in care apare rapitor de frumoasa in costum de baie alaturi de fiica ei. Nici nu-ti dai seama ca frumoasa prezentatoare a stirilor de la Pro TV are 40 de ani.

Desi posteaza foarte rar pe paginile de socializare imagini cu ea in ipostaze intime, de data aceasta vedeta le-a incarcat pe Facebook. Andreea Esca si-a aratat trupul dezgolit la mare, alaturi de familia ei, din concediul care tocmai s-a incheiat.

Citeste si: Andreea Esca, somera din cauza lui Dan Voiculescu

In imagini se poate vedea cat de mult s-a distrat in vacanta, impreuna cu cele mai dragi fiinte din viata ei: sotul, Alexandra Eram, si copiii, Aris si Alexia.

In fotografie, Andreea Esca este imbracata cu un costum de baie roz, accesorizat cu ochelari de soare. Silueta vedetei este una de invidiat, iar fiica este, de asemenea, o adevarata aparitie. Andreea a vrut sa imortalizeze momentul in care ea, copiii si alti cativa prieteni faceau o baie cu spuma.

“Vacanta s-a terminat ! Ne imbracam frumusel si mergem catre serviciu… Abia astept sa ne revedem. La ora 19… bineinteles!”, a scris Andreea Esca pe Facebook.

Mondo News iti recomanda si: SURPRIZA de proportii la PRO TV! Cine sunt oamenii REANGAJATI dupa ce au fost DATI AFARA