ANDREEA ESCA, SOMERA din cauza lui Dan Voiculescu

ANDREEA ESCA, SOMERA din cauza lui Dan Voiculescu

Andreea Esca, indragita prezentatoare a stirilor de la Pro TV, a ramas fara serviciu in urma cu 20 de ani din cauza mogulului Dan Voiculescu. Un fost angajat al televiziunii SOTI a declarat ca el si colegii sai, printre care se numara si Andreea Esca, au ramas someri, in 1994, din cauza lui Dan Voiculescu.

Un fost angajat al SOTI, prima televiziune privata din Romania, la care a debutat si Andreea Esca, a vorbit despre episod petrecut acum 20 de ani, cand postul pentru care lucra a fost inchis pentru a face loc pe piata Antenei 1, potrivit Wowbiz.

Mondo News iti recomanda si: SURPRIZA de proportii la PRO TV! Cine sunt oamenii REANGAJATI dupa ce au fost DATI AFARA

“August 1994 – Antena 1 isi incepea emisia pe Canalul 57. Televiziunea SOTI, care emitea pe acest canal, se vedea obligata de CNA sa isi opreasca emisia. Antena 1 “castigase” aceasta licenta in urma sforilor trase de Voiculescu si FSN, si ingropau primul post de televiziune independent din Romania, incomod guvernului Iliescu.

Citeste si: El este candidatul surpriza al lui Dan Voiculescu la alegerile prezidentiale

Peste 100 de angajati ai TV SOTI si-au pierdut locurile de munca. August 2014 – Dupa 20 de ani : ce tie nu-ti place, altuia nu-i face”, a comentat Virgil Popescu, un fost angajat al SOTI.

Acesta a fost coleg la SOTI, printre altii, cu Andreea Esca, Lucian Mandruta sau Razvan Dumitrescu.

Citeste si: ANDREEA ESCA, PRIMA DECLARATIE DESPRE CONCEDIERILE CU SCANDAL DE LA PRO TV