Andreea Madalina Popa, inca o eleva disparuta. Fata are 16 ani si este din Tulcea

Inca o disparitie, dupa cazul elevei de la Colegiul Sf. Sava din Bucuresti. Andreea Madalina Popa are 16 ani, este din Tulcea si a disparut de acasa de aproape o saptamana. Adolescenta locuia la internat, iar in urma cu sase zile a plecat sa se intalneasca cu fratele ei. De atunci, nu mai stie nimeni nimic de Andreea Popa.

Eleva nu a mai ajuns la intalnirea cu fratele ei. Pentru ca nu a mai raspuns la telefonul mobil, baiatul a mers la politie.  Dupa ce au discutat cu profesorii si parintii, politistii au aflat ca in ziua disparitiei, Andreea Madalina Popa a iesit in oras cu trei colege.

Dupa plimbare, toate s-au intors la internat, iar in jurul orei 15:30, Andreea Madalina Popa i-a cerut voie pedagogului sa plece din internat pentru a achita o factura pentru telefonul mobil. Mai tarziu, trebuia sa se intalneasca cu fratele ei in oras, insa pentru ca adolescenta nu s-a intors la timp, pedagogul a luat legatura cu familia.

Afla aici povestea Iuliei Ionescu, eleva olimpica care a plecat la manastiri

Parintii fetei sustin ca Andreea Madalina Popa este o eleva silitoare, care nu ar fi avut niciun motiv sa plece de bunavoie. Ultima data a fost vazuta in zona centrala a municipiului Tulcea.

Semnalmentele minorei Andreea Madalina Popa: Inaltime 1,70, par brunet lung peste umeri, ochi caprui, buze pline. La data disparitiei era imbracata cu o bluza alba/crem, blugi albastri, palton din stofa neagra, rucsac deschis la culoare. Cine are informatii despre Andreea Madalina sau despre locul in care se afla este rugat sa apeleze numarul de urgenta 112.