ANDREEA MANTEA a fost surprinsa singura pe plaja din Mamaia

Andreea Mantea a fost vazuta la mare fara noul ei iubit Cristi Mitrea. Nu este vorba insa despre o despartire a cuplului rezultat in urma emisiunii BURLACITA, ci de o separare temporara produsa din necesitatea ca Mitrea sa reinceapa munca, in Capitala, in timp ce Andreea si-a continuat rolul de prezentatoare a unei cunoscute emisiuni tv, pe litoral.

Lipsita de prezenta iubitului, fosta burlacita si-a petrecut timpul liber pe plaja alaturi de o femeie si un barbat, probabil amici ai vedetei trustului Intact.

Dealtfel, a fost una dinte ultimele zile petrecute de Andreea Mantea la malul marii, show-ul “Petrecerea Burlacitelor”, difuzat de Antena Stars, desfasurandu-si deja ultima emisiune.

Prezenta frumoasei brunete nu avea cum sa nu fie remarcata de zecile de turisti aflati pe plaja, multi dintre ei fotografiind-o.

Mantea insa nu s-a lasat impresionata de privirile celor din jur si si-a vazut linistita de sedinta ei de bronzare. Mai mult, pentru a se asigura ca se va bucura de o culoare uniforma, frumoasa prezentatoare TV s-a asigurat, in mai multe randuri, ca bikinii sunt destul de bine aranjati, astfel incat sa nu se aleaga cu urme si, eventual, cu nemultumiri din partea iubitului, mai ales acum, la inceput.

CITESTE SI: BURLACITA ANDREEA MANTEA EXPLICA DE CE NU POARTA INELUL LUI CRISTI MITREA

Plictisita de atata soare, la un moment dat Andreea s-a balacit in apa marii, impreuna cu o prietena, a facut o sesiune de poze si s-a infruptat dintr-o pizza, culmea! Spunem asta, pentru ca Mantea a avut intotdeauna grija de silueta ei si a fost atenta la ce si cum mananca. De data asta, nu! Probabil ca, foamea si-a spus cuvantul si vedeta s-a lasat ispitita. Insa un mic exces, nu se pune!

Sursa stire: spynews.ro