Andreea Mantea a recunoscut cate operatii estetice are la activ

Andreea Mantea, vedeta celui de-al doilea sezon al show-ului BURLACITA, a facut cateva dezvaluiri mult asteptate de numerosii ei fani, in cadrul unui scurt interviu acordat emisiunii “Observator”, jurnalul de stiri difuzat de postul tv Antena 1.

S-a speculat de numeroase ori ca frumoasa bruneta a apelat de numeroase ori la chirurgia estetica motiv pentru care Andreea a tinut sa faca mai multe precizari in legatura cu acest subiect.

Fosta BURLACITA a recunoscut ca a facut o singura operatie chirurgicala, cea de marire a sanilor, rezultatul interventiei fiind admirat intr-un cunocut pictorial prezentat de o revista dedicata barbatilor.

“Am o singura operatie, si anume de marire a sanilor. Nu mi-am facut absolut nimic la fata, de frica. Odata ce umbli la fata, am impresia ca te schimba total si arati usor deformata. Pentru fata, din cand in cand, mai folosesc anumite lucruri babesti, naturale”, a dezvaluit vedeta de televiziune.

Andreea Mantea a afirmat ca, de-a lungul anilor, a suferit mult.

“Am suferit foarte mult. Nu neaparat din dragoste, cat din indiferenta sau nesimtirea persoanei de langa mine”, a afirmat ea.