Andreea Mantea: Femeile sunt mai demne decat barbatii, atunci cand inseala!

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase femei din show-biz-ul autohton. Fosta “Burlacita”” si actuala prezentatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a avut parte pana sa-l cunoasca pe Cristi Mitrea de cateva relatii amoroase care au fost cap de afis in presa mondena.

Toate au avut insa acelasi rezultat: au esuat inainte de a se concretiza cu o casatorie, dintre cauzele despartirilor, cea mai des invocata fiind infidelitatea in cuplu.

Se pare ca lipsa de devotament din partea fostilor ei iubiti a lasat urme adanci in sufletul Andreei, in acest moment aceasta declarandu-se experta in a-i depista pe barbatii care calca stramb in fata partenerelor.

In timpul emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”, pe care bruneta o modereaza, unul din subiectele aduse in discutie a fost infidelitatea din cuplu.

Potrivit brunetei, femeile si barbatii insala intr-un mod diferit, iar femeile sunt mult mai demne de apreciat in astfel de situatii pentru ca aleg sa fie sincere.

“Nu te duci cu alta si dupa aia vii la femeie acasa si incepi sa o pupi. Femeia se duce cu altul si dusa e! Adica nu mai vine la tine sa te mai minta. Este mult mai corecta pentru ca nu mai vine la tine sa o pupi, acolo unde a pupat-o altul. Nu e normal”, le-a spus ea concurentilor.

Printre cele mai mediatizate relatii ale Andreei Mantea se numara cea cu stefan Stan, Gabi Badalau, dar si tatal viitorului ei copil, Cristi Mitrea, cu care are o relatie si in prezent.

Despartirea de Stefan Stan a fost una plina de lacrimi pentru ea, dupa ce a aflat ca artistul o inselase in repetate randuri. Totodata, ea a mai marturisit, de-a lungul timpului, ca infidelitatea nu este un lucru nou pentru ea si ca a fost inselata in fiecare relatie pe care a avut-o.