Andreea Mantea: Nasterea copilului sa-i aduca lui Stefan Stan linistea pe care si-o dorea

BURLACITA, 31 IULIE 2014. ANDREEA MANTEA are probleme mari si ar putea lua o decizie radicala

Andreea Mantea a fost protagonista show-ului tv “Burlacita” in urma caruia s-a ales cu un nou iubit: Cristi Mitrea. Imaginile in care sunt surprinsi cei doi demonstreaza ca relatia lor merge bine insa lumea showbiz-ului romanesc cunoaste faptul ca marea dragoste a vieii Andreei Mantea a fost cantaretul Stefan Stan.

Dupa o relatie exploziva si plina de neprevazut, Mantea s-a despartit de Stefan Stan dupa ce acesta a ainselat-o, la scurt timp dupa ce ii oferise in dar un inel de logodna.

Mult timp dupa ce povestea de dragoste dintre ea si Stan devenise istorie, Andreea inca mai era marcata de eppisodul din trecut motiv pentru care orice relatie a ei a fost sortita esecului.

CITESTE SI: Andreea Mantea a recunoscut cate operatii estetice are la activ

In prezent Andreea vrea sa demonstreze lumii intregi ca dragostea pentru Cristi Mitrea a “vindecat-o” de orice urma de sentiment pentru Stefan Stan dovada fiind si scurta declaratie pe care a oferit-o presei in momentul in care i s-a cerut parerea referitoare la apropiatul moment in care fostul ei iubit va deveni tata.

“Sa-i dea Dumnezeu sanatate, nu conteaza ce va fi, sa fie fericit, sa fie iubit si sa-i aduca linistea pe care si-a dorit-o”, a declarat Andreea Mantea, la “Acces Direct”, cand a aflat ca Stefan Stan va deveni tatic.