Andreea Mantea si Sanziana Buruiana, la un pas de bataie

Andreea Mantea a fost la un pas de bataie cu Sanziana Buruiana. Nu s-a intamplat acum, ci in urma cu sase ani, pe vremea cand nici una, nici alta nu erau cunoscute in lumea showbiz-ului.

Andreea Mantea, astazi celebra datorita prestatiei din emisiunea Wowbiz de la Kanal D, a pornit de jos, cu activitati de sampling si aparitii la “Fata de la pagina 5”. 

In 2007, pe vremea cand Andreea Mantea facea reclama unor masini la Salonul International Auto Bucuresti impreuna cu Sanziana Buruiana, dupa cateva zile a pornit un scandal imens intre cele doua. Si asta dupa ce Andreea si Sanziana urmau sa participe la concursul Miss SIAB. In culise se vorbea ca Andreea Mantea ar fi fost avantajata sa castige concursul, iar de aici a pornit scandalul, scrie spynews.ro.

Atunci, Sanziana Buruiana ar fi barfit-o pe Andreea: “Nu ar trebui sa castige ea! E mica si are implanturi”. Numai ca dialogul a fost surprins de o camera de luat vederi care facea un reportaj la salon, iar acesta a ajuns pe post, mai scrie spynews.ro. Gurile rele spun ca Andreea si Madalina Lalu, sefa agentiei care adusese fetele, au facut un consiliu, iar Sanziana a fost chemata sa dea explicatii.

Sursa citata mai sustine ca fetele au fost pe punctul de a se lua la bataie, iar Mantea s-a retras din concurs, nervoasa de acuzatiile care i se aduc. Mai mult, Mantea a amenintat-o pe Sanzi ca o va da in judeca. Cele doua nu s-au impacat nici in ziua de azi, Sanziana nefiind invitata niciodata in emisiunea de la Kanal D.