Andreea Mantea vs amanta lui Stefan Stan, o telenovela mai pasionala decat Suleyman Magnificul

Cuplul Andreea Mantea – Stefan Stan e mai pasional decat telenovela „Suleyman”. Cu doar cateva saptamani inainte de nunta, joia trecuta cei doi si-au spus adio. Motivul despartirii, o fata pe nume Laura, o cunostinta mai veche de-a solistului. Acum, fata a dat de belea. De gelozie si in culmea disperarii, Mantea a pus mana pe telefon si i-a cerut socoteala.

Suspiciunile brunetei cu privire la infidelitatile logodnicului ei planau, insa, de mai multa vreme. Ea a rugat niste amici din presa sa-l urmareasca, pentru a sti daca banuielile ei sunt intemeiate sau nu. stefan a fost surprins la bratul Laurei de paparazzi, ceea ce a dus rapid la ruptura dintre el si bruneta. Andreea i-a dat inapoi inelul lui stefan si s-a mutat din apartamentul in care a locuit cu chirie alaturi de el. Apoi a inceput vendetta impotriva amantei, scrie click.ro.

Surse din anturajul acestora sustin ca moderatoarea de la Kanal D a sunat-o pe Laura si i-a cerut socoteala. Abordarea Andreei nu a fost una eleganta. Aceleasi persoane sunt de parere ca Mantea i s-a adresat in felul urmator: „Cum sa iti spun? Laura sau direct, curva?”.

Tanara a recunoscut ca are o relatie cu logodnicul Andreei, inca de dinainte ca ei doi sa fie un cuplu, asa incat atacul verbal al Andreei asupra tinerei a continuat. Se pare ca bruneta i-a jurat razbunare, iar tanara li s-a plans apropiatilor ca vedeta ar fi amenintat-o chiar si i-ar fi spus ca de acum inainte sa aiba grija pe unde traverseaza.

Andreea Mantea, mesaj sfasietor pe Facebook dupa despartirea de Stefan Stan

Stefan Stan si-a recunoscut public infidelitatea, la trei zile dupa despartirea-soc de Andreea Mantea. Cei doi au avut o relatie fierbinte, dar tumultoasa, presarata cu multe impacari si despartiri.

Andreea Mantea a plecat pentru cateva zile din Bucuresti. “S-au scris foarte multe articole acum ca m-am despartit de Stefan Stan , dragilor sa stiti ca nu tot ce se scrie in presa este adevarat. Am plecat pentru cateva zile din Bucuresti, deoarece vreau un aer proaspat de tara … poate asa uit putin de acest necaz , desi nu cred ca voi uita o asemenea tradare niciodata. Nu cred ca meritam lucrul acesta, fiindca l-am iubit enorm de mult .. dar se pare ca aceasta dragoste nu a insemnat nimic pentru ,,Vocea Romaniei ,, 🙂 Nu regret nimic din ce am facut , regret faptul ca am iubit persoana de langa mine mai mult decat pe mine … si am dat orgoliul la o parte crezand ca pot avea o familie fericita , chiar si copii. Pentru ca ma simt foarte rau , imi cer scuze fata de voi , dar nu voi posta vreo cateva zile pe pagina. Vreau sa uit de toate persoanele care mi-au facut rau si sa ma pot bucura de viata, chiar daca sunt singura acum si nu formez un cuplu cu cineva nu e un capat de drum , asa este viata, uneori sunt clipe pe care vrei sa le traiesti pentru totdeauna si clipe mai putin bune .. care te aduc inapoi pe pamant amintindu-ti ca tu esti doar un simplu om ce trebuie sa invete,sa iubeasca,sa ierte si sa uite. O zi buna ! :*”, a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Sursa: Realitatea TV