Andreea Marin, despre Lavinia Parva, iubita lui Stefan Banica: Nu am auzit de ea!

Stefan Banica Junior si Lavinia Parva au confirmat, miercuri, debutul unei relatii, dupa ce in urma cu doi ani, Lavinia a fost protagonista unor subiecte de prima pagina a ziarelor de scandal, potrivit carora era inca de pe atunci iubita lui Stefan. Andreea Marin a avut o reactie vizavi de acest subiect, intr-o interventie la Antena 1.

Intrebata ce parere are despre relatia fostului sot, Andreea Marin o ataca voalat pe Lavinia Parva si sustine ca nu ar putea fi un exemplu, atata timp cat nu a auzit de ea decat din barfele de presa.

“Pentru mine nu-i vreo noutate, poate pentru voi e. Cred ca a fost descoperit si nu a mai putut sa nege. N-am nicio parere, sunt langa un om care ma respecta de data asta. Nu ma intereseaza ce face el. Ma bucur pentru alegerea de viata facuta de mine, am parte de respect si de dragoste, mai mult de atat nu am ce sa comentez. Am o relatie, n-am ascuns-o deloc si nu mi-e rusine sa prezint omul de langa mine copilului meu, nu are o reputatie indoielnica. Nu pot sa vorbesc despre deciziile lui Stefan. Eram sotie si mama la acel moment si imi aparam familia si am facut-o pana in ultimul moment. Am confirmarea astazi, sunt fericita. Nu stiu prea multe despre fata asta. Un model inseamna cineva care a facut ceva in viata, un model, care are ceva in minte. E Lavinia un posibil model pentru fiica mea? Nu stiu, eu nu stiu prea multe, eu aud despre aceasta fata doar din acest tip de barfe despre fostul sot, in rest nu am auzit de ea sau ce a realizat”, a declarat Andreea Marin.

Foto: Libertatea