Andreea Marin, despre presupusul salariu al iubitului ei: Tuncay lucreaza voluntar

Andreea Marin pune capat speculatiilor legate de salariul iubitului ei turc, medicul Tuncay Ozturk. Se zvonea ca Tuncay ar primi 5000 euro de la “Scoala mamelor”, proiectul de suflet al Andreei.

“Sa punem lucrurile la punct: nici prin gand nu imi trece sa folosesc Fundatia Pretuieste Viata pentru a facilita salarii prietenilor, apropiatilor mei. Nici mici, nici mari. Dimpotriva, profit de orice om bun pe care il cunosc pentru a-l ruga sa mi se alature voluntar, pentru a face un bine celor care au nevoie de noi.

Asa se intampla si cu Tuncay Ozturk: scrie, voluntar, atunci cand timpul ii permite, articole pentru proiectul www.scoalamamelor.ro , si intr-adevar primim un feedback foarte bun, atat pe site, cat si dupa postarile articolelor pe facebook, cititorii sugerandu-ne noi teme din aria sa de expertiza. Asadar: voluntar inseamna fara nici o remuneratie.

Pentru ca avem acelasi crez, pentru ca asa simtim, pentru ca avem propriile experiente in urma care ne indeamna sa daruim mai departe pentru sprijinul primit odinioara, in momente de cumpana . Suntem binecuvantati sa avem profesii din care castigam pentru a trai civilizat, in paralel cu activitatea umanitara care tine de sufletul nostru”, a scris Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Andreea Marin (38 ani) si Tuncay Ozturk (27 de ani) sunt oficial impreuna de aproape 6 luni.

Sursa foto: facebook.com