Andreea Marin invata limba turca de dragul iubitului

Andreea Marin (38 de ani) face totul pentru a-l face fericit pe iubitul ei turc, Tuncay Ozturk (27 de ani). “Zana” a surprizelor a inceput sa invete limba turca, iar profesor e nimeni altul decat Tuncay.

In timp ce presa de scandal speculeaza deja o posibila casatorie intre Andreea Marin si Tuncay Ozturk, cei doi se feresc sa vorbeasca despre viitorul relatiei lor, insa isi arata dragostea unul fata de celalalt prin gesturi simple, care insa nu fac decat sa le intregeasca fericirea.

Daca Tuncay a decis sa se mute in Romania pentru a fi mai aproape de iubita lui, Andreea Marin a inceput sa invete limba turca, aratandu-i in acest fel pretuirea. Pana acum a ajuns la notiunile elementare, insa Tuncay o ajuta sa invete cat mai multe cuvinte in limba turca. 

“Stiu cateva cuvinte in limba turca, pe cele elementare, precum «Buna dimineata!» Pot sa spun ca este o limba frumoasa”, a declarat Andreea, pentru Click! Intrebata daca Ozturk a invatat-o sa spuna “Te iubesc”, Andreea s-a abtinut sa dea detalii.