Andreea Marin isi va serba ziua numelui alaturi de Catalin Botezatu

Andreea Marin merge in Bamboo de Sfantul Andrei! Invitatia i-a fost facuta de Catalin Botezatu, care isi va serba, cu aceasta ocazie, si ziua de nastere. Chiar daca e nascut pe 3 decembrie, designerul a decis sa petreaca inca de sambata noaptea.

Andreea Marin trage sambata din greu cu repetitiile la TVR, iar a doua zi are emisiune. Cu toate acestea va trebui sase multumeasca in acest week-end cu odihna putina si asta pentru ca sambata noaptea nu poate refuza super-invitatia facuta de Bote. La petrecerea organizata in Bamboo sunt asteptati sute de invitati si zeci de vedete si personalitati autohtone.

“Catalin Botezatu implineste 47 de ani pe 3 decembrie. Insa, pentru ca luni va pleca in Turcia, unde va sta o saptamana si va participa la un festival de moda, el a decis sa dea petrecere in avans. Acesta coincide cu ziua de Sfantul Andrei, un dublu motiv de sarbatoare, dupa cum spune Bote care insista ca Andreea Marin sa vina la party-ul sau”, a declarat o persoana din interiorul clubului pentru wowbiz.ro.