Andreea Marin, prezenta de marca la Media Music Awards

Andreea Marin va participa, in calitate de invitat special, la Media Music Awards, marea decernare de premii muzicale de la Sibiu, din 19 septembrie. Vedeta va urca pe scena evenimentului din Piata Mare pentru a inmana unul din premiile importante ale serii.

Anul acesta Media Music Awards transmite un puternic mesaj ecologic, asa ca Andreea Marin pregateste o aparitie vestimentara de senzatie.

Astfel, pentru Green Carpet, alternativa clasicului covor rosu, vedeta are de gand sa poarte o rochie eleganta, cu totul speciala, ce transmite un mesaj de protectie a mediului inconjurator.

La Media Music Awards vor urca pe scena artisti de top precum Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vunk, Elena Gheorghe, Voltaj, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project, Nicole Cherry si Faydee.

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV. 

Sursa foto: facebook.com