Andreea Marin s-a logodit cu iubitul turc Tuncay Ozturk

Andreea Marin s-a logodit cu iubitul turc Tuncay Ozturk. Dezvaluirea a fost facuta initial de Tuncay pe pagina sa de Facebook, apoi a recunoscut si Andreea Marin. Intrebata daca este adevarat ca ea si Tuncay s-au logodit, Andreea Marin nu a vrut la inceput sa recunoasca adevarul, insa dupa cateva minute, moderatorii emisiunii Wowbiz de la Kanal D au citit o postare de pe Facebook a iubitului sau in care acesta o numea “logodnica mea”.

In acel moment, Andreea Marin a exclamat “Il mananc. M-a dat de gol”. Apoi, ea a recunoscut “Da, suntem logoditi”. In privinta datei casatoriei, ea a spus ca inca nu s-au gandit la aceste detalii.

Anuntul a fost postat de insusi Tuncay pe pagina sa de Facebook, chiar daca inainte de a i se citi mesajul, Andreea Marin nu a recunoscut ca s-a logodit. Mai apoi, a exclamat: “Il mananc, m-a dat de gol!”.

“Am avut o dorinta fantastica de a fi iubita. Ma simteam foarte saraca, imi doream foarte mult sa mai am acest sentiment, ca sunt iubita si pretuita ca femeie. Tuncaya venit ca un dar pentru mine, cand poate nici nu era momentul potrivit”, a adaugat Andreea Marin.

Andreea a mentionat ca o mare bucurie o reprezinta faptul ca iubitul sau se intelege bine cu fiica sa Violeta.

“Ne intelegem foarte bine si eu sunt fericita pentru un alt detaliu care e mai important decat intelegerea mea cu un barbat. Intelegerea acestui barbat cu copilul meu este pentru mine cel mai important detaliu. Daca as fi indragostita, pierzandu-mi mintile, crede-ma ca nimic din lume nu m-ar putea convinge sa fiu cu cineva daca acel cineva nu ar avea un efect pozitiv asupra copilului meu. Copilul meu e pe primul plan fara dar si poate. (…) “, a adaugat Andreea Marin.

Andreea Marin a avut numai cuvinte de lauda la adresa logodnicului sau pe care il considera un dar al vietii.

“Tuncay e un dar neasteptat pe care mi l-a facut destinul. Nu era momentul pentru o alta relatie, nu eram deschisa catre asta, dar a venit ca un dar. Omul acesta este exact contrapunctul de care aveam nevoie. Mi-a adus liniste, echilibru. M-a facut sa vreau sa fiu mai frumoasa si pe dinafara, si pe dinauntru”, a mai spus ea.