Andreea Marin s-a umplut de cosuri. FOTO

Andreea Marin a revenit cu surle si trambite in televiziune. Revenirea de succes nu a fost insa una fara probleme. “Zana” s-a chinuit sa isi ascunda cosurile care i-au aparut, in ultima vreme, pe fata.

Andreea Marin a intrat, astfel, in clubul select al vedetelor care sufera de acnee. Sore si Elena de la Mandinga se chinuie de ceva vreme sa scape de afurisitele cosuri.

In cadrul primei emisiuni “Pretuieste viata” , prezentata de Andreea la TVR, cosurile n-au fost vizibile prin lumina reflectoarelor. Insa cu cateva zile inainte la Gala Premiilor Music Awards, fosta sotie a lui Stefan Banica nu si-a putut ascunde acneea.

Specifica adolescentei aceasta boala s-a raspandit printre reprezentantele sexului frumos din Romania, care nu mai sunt demult niste pustoaice. Elena de la Mandinga si Sore fac eforturi disperate sa scape de bubitele inestetice de pe fata, insa nu reusesc inca sa gaseasca remediul. La Andreea Marin ne-am fi asteptat cu atat mai putin, dar iata ca stresul si problemele de zi cu zi pot afecta si o vedeta de calibrul “Zanei”.

Surse foto: wowbiz.ro, facebook.com