ANDREEA MARIN si SECRETUL care o face fericita in fiecare dimineata

ANDREEA MARIN a dezvaluit, pe pagina ei de Facebook, secretul care o face fericita in fiecare dimineata. Zana le-a impartasit fanilor ce face in fiecare dimineata ca sa aiba un tonus de invidiat.

Este mai mult un ritual, care o ajuta in fiecare zi din viata de parca nimic nu a suparat-o niciodata. “Hai, schimba tristetea pe zambet, sa-ti fie buna dimineata! E o noua zi!”, a scris ANDREEA MARIN pe Facebook.

“NU irosi ziua de azi din cauza celor intamplate ieri. Trezeste-te si spune-ti ‘am valoarea si curajul sa depasesc si aceasta situaie'”, mai scrie in mesajul postat de ANDREEA MARIN.  

Citeste si: Cum arata casa Andreei Marin inainte de Sarbatori

Nu este prima data cand Zana le dezvaluie fanilor o parte din micile trucuri care o ajuta sa fie fericita. In urma cu cateva saptamani, vedeta scria tot pe pagina ei de socializare:

“Dragii mei, pentru ca m-ati intrebat de multe ori daca nu cumva traiesc doar cu sucuri si supe, raspunsul e nu. Fac asta doar in perioadele de detoxifiere, o data la cateva luni, si nu mai mult de o saptamana. Ceea ce vedeti in imagine este micul meu dejun de astazi, insotit de sucul de castravete, apa de cocos, lime si orz (de fapt, intai beau sucul si dupa un timp iau micul dejun).

Pe platoul de dimineata vedeti corabiute de ardei gras cu branzica de caju (ingrediente: caju, suc de lamaie, ceapa verde, marar, piper, sare, apa, ardei gras). Painicile contin seminte de dovleac, chia, seminte de floarea soarelui si de in, busuioc si oregano. Va spun sincer: o bunatate. Daca corabiutele pot fi facute usor si acasa, painica de seminte e mai complicata.

(…) Nu aveti nevoie de venituri uriase ca sa va hraniti sanatos, depinde doar de voi ce varianta alegeti. In schimb, va asigur ca aveti nevoie de sume importante pentru a va insanatosi sau a reveni la echilibru, atunci cand corpul vostru se “supara” pentru ca nu l-ati tratat asa cum se cuvine. Si, din pacate, uneori e prea tarziu pentru insanatosire. Pretuiti-va starea de bine si viata!”.