Andreea Marin, suparata pe televiziunile care fac rating pe spatele ei: Nu-mi voi transforma nunta intr-o telenovela!

Andreea Marin s-a suparat pe televiziunile care fac rating pe spatele ei, prin tot felul de spoturi publicitare care anunta interviuri exclusive cu ea si dezvaluiri despre nunta cu Tuncay Ozturk, care a avut loc la sfarsitul anului trecut, in mare taina.

Un exemplu elocvent este postul Antena 1, care a facut un adevarat “circ” pe seama Andreei Marin. Televiziunea mentionata a anuntat ca au va difuza primul interviu cu Andreea Marin in calitate de femeie maritata si au difuzat si o serie de imagini din luna de miere, insa departe de a fi “senzationale” asa cum se mentiona in spot.

Andreea Marin s-a declarat foarte deranjata de practica televiziunilor si a decis sa puna capat acestui fenomen printr-un mesaj pe Facebook.

“Dragi prieteni, va rog sa nu va lasati manipulati de promisiunile diverselor televiziuni, care se folosesc de numele meu difuzand spoturi de promovare fanteziste. Nu credeti atunci cand un astfel de spot va anunta ca in platou se va afla Andreea Marin pentru a vorbi despre viata personala, in prezent despre casatorie sau orice aspect legat de acest eveniment. Sunt un om cu capul pe umeri si daca am spus clar ca nu-mi doresc interviuri televizate pe acest subiect, intim pentru mine, nu o voi face. Subliniez din nou acest lucru, pentru ca voi sa nu credeti in ceea ce va promit altii in numele meu. Nu imi voi transforma un eveniment ce tine de viata privata intr-o telenovela, atat cat depinde de mine. O zi buna! Cu drag, Andreea”, a scris vedeta.