Andreea Marin vorbeste despre casatorie

Andreea Marin a marturisit ca inca mai crede in casatorie, desi nu demult a trecut prin cel de-al doilea divort. Zana este de parere ca oamenii fac greseli si sunt nepotriviti, nu institutia casatoriei. 

“Inca mai cred in casatorie, oamenii sunt gresiti uneori, nu institutia casatoriei. Eu nu sunt nelinistita. Eu am stat foarte bine merci si sunt absolut echilibrata, nu am nicio problema”, a marturisit Andreea Marin pentru Ring.

Cat despre recenta vacanta pe care a petrecut-o de curand cu iubitul sau turc, Tuncay Ozturk, Andreea Marin sustine ca nu a luat-o pe fiica ei, Violeta, deoarece era la scoala. Ea spune, insa, ca o va lua pe micuta Violeta cu ea in vacanta scolara, pentru mai multe zile de relaxare. 

“Dupa minivacanta de doua zile in Croatia, am petrecut doua zile si cu Violeta la munte. As fi putut sa o iau si pe Violeta in Croatia cu mine, dar nu mi-am dorit asta. Era in timpul saptamanii si era la scoala, nu putea sa lipseasca. In vacanta ei vom merge impreuna, fireste, si nu numai doua zile”, a explicat Andreea Marin. 

Foto: Facebook