ANDREEA PAUL a DEMISIONAT din CONDUCEREA PNL

Deputatul ANDREEA PAUL a DEMISIONAT, luni, din functia de prim-vicepresedinte al PNL pentru ca nu a fost sustinuta sa preia presedintia filialei Satu Mare, iar copresedintele Vasile Blaga a comentat ca “se mai intampla” sa exista “suparari” si in familie, informeaza Agerpres. 

Copresedintele liberal a mentionat ca ANDREEA PAUL a ramas membru PNL. “Daca doreste, si o sfatuiesc sa functioneze in continuare in organizatia de Satu Mare, foarte bine, daca nu, fiecare dupa propria dorinta”, a adaugat VASILE BLAGA.

CITESTE SI: PNL BUCURESTI VA AVEA DOI LIDERI: CRISTIAN BUSOI SI ADRIANA SAFTOIU

Intrebat daca ANDREEA PAUL si-a exprimat dorinta de a fi presedinte al filialei Satu Mare, el a spus ca da. “Da, si eu mi-as dori multe, dar numai ce se poate, se poate. Adica trebuie sa vrea si cealalta parte. Trebuie sa vrea Grivei. Grivei este organizatia judeteana. Am fost foarte explicit, da?!” a precizat el.

VASILE BLAGA a explicat ca, in momentul in care s-a ajuns la concluzia ca la Satu Mare nu este o armonie in organizatie, niciunul din membrii Biroului Politic National nu i-a acceptat la conducere pe cei care au condus pana “astazi” organizatia. ‘”rept urmare, vor conduce presedintele Consiliului Judetean si un primar. Exista resursa. De aceea mai sunt si suparari, din cand in cand. Asa e in viata, si in familie se mai intampla”, a spus Blaga, potrivit Agerpres.

Sursa foto: pnl