ANDREEA PAUL: Adevarata politica sociala a GUVERNULUI este SARACIA

Prim-vicepresedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) Andreea Paul sustine ca saracia este politica sociala a actualului guvern, afirmand ca asa cum Nicolae Ceausescu a promis in 1989 marirea salariilor cu 100 de lei, premierul Victor Ponta promite astazi cadrelor medicale majorarea salariilor tot cu 100 de lei.

“Ponta ne prosteste, nu uneste, Ponta loveste cu plumb in romani, saracia este adevarata politica sociala a Guvernului PSD. Ceausescu a promis 100 de lei acum 25 de ani pentru a continua regimul comunist. Ponta promite acum tot 100 de lei pentru cadrele medicale sperand ca va continua regimul neocomunist. De ce jigneste romanii atat de tare? Pomenile electorale curg”, a declarat Andreea Paul, miercuri, intr-o conferinta de presa.

CITESTE SI: SCANDAL in PSD: OLGUTA VASILESCU sare la gatul lui IOAN RUS 

Potrivit acesteia, premierul Ponta face “greseli electorale” care vor fi resimtite in bugetul pe 2015.

“Ponta si guvernul sau ascund in continuare bugetul tarii, il tin acoperit. Ponta ne ascunde ca taxeaza mult si taie investitiile, inclusiv cofinantarile de la bani europeni. In 2015 romanii vor deconta din plin greselile electorale ale lui Ponta de azi care angajeaza bugetul tarii. Revoltator este ca doamna ministru Plumb a dormit in papusoi, in plina campanie electorala ne anunta ce mai da Victor Ponta. De doi ani si jumatate nu a avut timp sa se preocupe de niciuna dintre problemele sociale grave ale Romaniei. Ascunde, totodata, ca Ponta nu da nimic, este vorba despre banii romanilor platiti prin taxe si impozite, nicidecum de banii lui Ponta”, a mai spus deputatul.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: GUVERNUL sa suplimenteze, de urgenta, numarul sectiilor de votare din DIASPORA 

Potrivit acesteia, in ultimii doi ani numarul locurilor de munca a scazut cu 0,6 milioane, Romania fiind in fruntea clasamentului european la acest capitol.

Sursa foto: realitatea.net