ANDREEA PAUL: DECLARATIILE COROZIVE nu fac bine proiectului FUZIUNII PNL-PDL

Deputatul PDL ANDREEA PAUL afirma ca liderii partidelor mici isi rezolva problemele lor personale, iar cei ai unui partid mare de dreapta rezolva problemele societatii, ea adaugand ca DECLARATIILE COROZIVE nu fac bine proiectului FUZIUNII dintre PNL si PDL.

“Liderii partidelor mici isi rezolva problemele lor personale. Liderii unui partid de dreapta mare si unit rezolva problemele societatii. DECLARATIILE RECIPROC COROZIVE nu fac bine proiectului FUZIUNII. In aceste negocieri cer mai multa responsabilitate, grija fata de ceilalti, eficienta si renuntarea la muschii prea tare incordati de ambele parti”, spune Paul intr-un comunicat remis duminica presei, potrivit PSD.

Citeste si: CATALIN PREDOIU: DENUMIREA de PDL este LA FEL DE VALOROASA pentru noi ca si cea de PNL

Ea precizeaza ca va aduce noului proiect valorile feminine ale dreptei. “Eu voi aduce in acest proiect totul, dar mai ales valorile feminine ale dreptei, precum: colaborarea, intelegerea, armonia — atat de necesare azi in Romania si in dreapta romaneasca. Prin munca noastra, fara ifose si fumuri, trebuie sa dam un viitor de dreapta acestui popor. Avem datoria sa incurajam romanii sa ni se alature, sa le dam incredere, sa-i indemnam sa se implice, sa-i facem sa constientizeze ca sunt cu adevarat valorosi si ca fac parte din proiectul nostru”, a mai afirmat deputatul PDL.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Colegii din PDL sunt CONVINSI ca NOUL PARTID se va numi PNL