ANDREEA PAUL: Iohannis il va invinge CLAR pe Ponta in turul al doilea

Andreea Paul: Verigile slabe din raportul MCV sunt Parlamentul si Avocatul Poporului

Prim-vicepresedintele PDL, deputatul ANDREEA PAUL, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la Satu Mare, ca liderul PSD, premierul VICTOR PONTA, va fi invins “fara echivoc” de catre candidatul ACL, KLAUS IOHANNIS.

Potrivit acesteia, VICTOR PONTA a atins pragul superior in sondaje si urmeaza sa scada. “Sondajele releva clar o favorabilitate in crestere pentru candidatul ACL, in timp ce Ponta a atins pragul lui superior de unde incepe decaderea. De asta ii e frica lui VICTOR PONTA, dar de ce ii este frica nu va scapa. Nu va fi usor, dar vom reusi. Dreapta va invinge stanga in aceasta competitie electorala. In concluzie, Ponta este astazi cel mai motat in sondaje, la fel ca si Nastase sau Geoana, Iohannis va fi insa cel care va invinge”, a declarat parlamentarul PDL

Citeste si: KLAUS IOHANNIS: Ca presedinte al Romaniei voi sustine CRESTEREA bugetului Apararii

ANDREEA PAUL a mai afirmat ca in politica este nevoie de mai putin spectacol si mai multa seriozitate, iar Iohannis are in spate cea mai buna echipa.

Citeste si: MIRCEA GEOANA: KLAUS IOHANNIS, un candidat cu SANSE sa intre in TURUL DOI al alegerilor prezidentiale

“Intre Iohannis si Ponta este exact diferenta dintre un elev serios, silitor, care isi castiga notele pe merit, si unul smecheras si tupeist care tot timpul copiaza. Este diferenta dintre politica serioasa, responsabila si politica damboviteana. Ii vad pe unii ca ii reproseaza lui Iohannis ca e scump la vorba. E bine sa fie asa, politicienii trebuie sa vorbeasca atunci cand au ceva de spus, iar ceea ce au spus sa comporte responsabilitate, fapte, actiuni, nu minciuni”, a mai spus prim-vicepresedintele PDL, citat de Agerpres.