ANDREEA PAUL (PNL): VACANTA PARLAMENTARA trebuie MICSORATA

Deputatul liberal ANDREEA PAUL sustine ca VACANTA PARLAMENTARA trebuie DIMINUATA la o singura luna si ca parlamentarii trebuie sa fie model pentru munca si responsabilitate.

“VACANTA PARLAMENTARA de trei luni trebuie DIMINUATA la o singura luna. Parlamentarii romani trebuie sa fie model pentru munca si responsabilitate. Daca dorim respect pentru aceasta institutie, e nevoie mai intai de respectul manifestat ferm fata de cetateni. Nu o vom obtine prin vacante interminabile sau prin amanarea constanta a rezolvarii problemelor romanilor sau ale clasei politice”, a afirmat prim-vicepresedinte PNL ANDREEA PAUL, conform unui comunicat remis joi presei.

CITESTE SI: ANDREEA PAUL a vorbit despre datoriile acumulate de PNL in CAMPANIA ELECTORALA 

In opinia ANDREEI PAUL, trei prioritati urgente cer acum dezbatere si legiferare — adoptarea unui sistem mixt pentru alegerea Parlamentului si reducerea importanta a numarului de parlamentari, alegerea primarilor si a presedintilor de consilii judetene in doua tururi de scrutin si introducerea unor modalitati moderne de vot pentru exercitarea acestui drept de catre romanii din diaspora.

CITESTE SI: ANDREEA PAUL: Comisia de Buget va amenda trei proiecte de lege care vizeaza piata de asigurari 

Sursa foto: realitatea.net