ANDREEA PAUL: TUNUL dat de ILIE SARBU, socrul lui PONTA, echivaleaza cu 1,6 milioane de pensii

Andreea Paul: Verigile slabe din raportul MCV sunt Parlamentul si Avocatul Poporului

Andreea Paul, deputat PDL, a lansat un atac virulent la adresa lui ILIE SARBU, liderul SENATORILOR PSD urmarit penal in DOSARUL RETROCEDARILOR ILEGALE instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), filiala Brasov, in care este vorba de un prejudiciu total care depaseste 300 de milioane de euro.

Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, Andreea Paul a scris ca tunul dat de Ilie Sarbu, socrul premierului Victor Ponta in dosarul amintit echivaleaza cu 1,6 milioane de pensii medii.

“Tunul dat in dosarul retrocedarilor de catre Ilie Sarbu, socrul lui Ponta, si camarila PSD echivaleaza cu 1,6 milioane pensii medii sau cu 1,5 milioane salarii minime sau cu 800 mii salarii medii nete sau cu 32 milioane alocatii pentru copii. Un roman trebuie sa lucreze peste 67 mii de ore ca sa castige cat socrul lui Ponta. 

CITESTE SI: Proiectul de autonomie a Tinutului Secuiesc cultiva ura, considera Andreea Paul

Nu am vazut insa obraznicie mai mare decat a celor imbogatiti peste noapte. Tot ei sunt, de obicei, laudarosii care nu fac de fapt nimic, mincinosii care plang pe umerii saracilor. Exact ei sunt cei care cultiva cumetria si hotia in varful statului, delirul de personalitate si eroismul televizat. Pe scurt, smecheria lui Ponta. 

Mai nou, institutiile si companiile publice participa la propagarea minciunii. Prin Posta Romana sunt distribuite odata cu taloanele de pensie si pliantele mincinoase ale smecherului Ponta. Mint cum ca am taiat pensiile, desi pensiile nu au fost taiate. Mint ca vom taia pensiile, desi Iohannis a spus explicit ca pensiile vor creste prin locuri de munca mai multe, nu cu promisiuni mincinoase electorale. Nimeni nu va putea taia vreodata pensiile datorita deciziei Curtii Constitutionale care interzice acest lucru. 

CITESTE SI: Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Adam Craciunescu, urmariti penal. DNA: Prejudiciul depaseste 300 de mil. euro 

Ponta nu spune adevarul ca sub guvernarea PDL pensia medie a crescut cu 100 de lei, iar sub guvernarea Ponta doar cu 70 de lei. Nici ca pensiile cresc datorita legii de indexare a pensiilor (cu cresterea preturilor si cu jumatate din cresterea salariului mediu real pe economie), data tot de PDL”, a scris deputatul PDL pe Facebook. 

Sursa foto: realitatea.net