Andreea Rosu, tanara omorata pe o trecere de pietoni din Constanta, inmormantata la Cimitirul Municipal

Andreea Rosu, studenta ucisa pe o trecere de pietoni din Constanta, va fi inmormantata la Cimitirul Municipal, zeci de prieteni si cunoscuti fiind asteptati sa participe la ceremonia religioasa.

Studenta la Universitatea Ovidius, Andreea Rosu a murit sub rotile unei masini care a ignorat toate regulile de circulatie. Fata, in varsta de numai 19 ani, a murit in bratele medicilor de la Ambulanta.

Familia si prietenii sunt inmamuriti de durere dupa disparitia tinerei, iar prietenul Andreei Rosu, Ionut, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, insotit de o poza cu ei doi. Mesajul este cutremurator.

“Sunt ca si tine, mort, pe dinauntru. Cand il pierzi, atunci iti dai seama cat de mult il iubesti. Dar tu? Tu cu ce ai gresit fata mea?!!?! Mai bine te stiam fara ceva, dar in viata. Acum, cum te pot vizita la cimitir, Andreea? Cum? Ce am gresit, Doamne, incat sa mi te ia. Te iubesc Andreea pentru toate cate ai facut pentru mine, pentru noi. Te iubesc si nu te voi uita o viata”, scrie tanarul.

Trupul neinsufletit al fetei a fost depus la Catedrala Episcopala “Sfintii Apostoli Petru si Pavel”, din Constanta, unde se va oficia slujba religioasa. Zeci de prieteni si cunoscuti ai tinerei sunt alaturi de familia indoliata. Inmormantarea Andreei Rosu va avea loc la Cimitirul Municipal.

Cu doar cinci zile inainte sa moara, Andreea Rosu a postat pe pagina ei de Facebook ultima melodie a Deliei, o balada trista in care o fata isi pierde iubitul.