Andreea Tonciu, atac dur la Jojo

Andreea Tonciu nu sta mult la discutii, cand se enerveaza. Focoasa bruneta a initiat un atac dur la adresa lui Jojo. Blonda a provocat-o, indirect, pe Andreea: nu a dorit sa isi asocieze imaginea cu ea.

Un nou scandal a aparut in showbiz! Acum doua zile, Jojo a fost neplacut surprinsa cand a vazut-o pe Andreea Tonciu pe platoul de filmare al emisiunii “Serviti, va rog”: “O sa murim! Deci nu se poate asa ceva! Eu nu vreau sa apar cu ea in cadru”, a reactionat frumoasa blonda.

Tonciu, care fusese doar in vizita pe platoul de filmare, nu a auzit pe moment ce a spus Jojo, insa a apucat sa vada si sa auda pe filmare si a luat foc! “Daca era o femeie de valoare nu facea asa ceva. Am obosit sa se ia de mine toate femeile astea, care n-au nicio valoare. Macar daca era vreo vedeta. Eu am aparut langa oameni mai importanti decat ea. Nu stiu cine esta aceasta Jojo, ce ce se ocupa de fapt si ce cariera are sau ce face ea pe aceasta lume. Nici macar Mihaela Radulescu sau Andreea Marin n-ar putea sa vorbeasca asa despre o alta persoana, pentru ca ele au valoare. Probabil ca se gandeste ca eu sunt mai pretioasa, si asta inseamna ca este complexata, daca face diferente intre oameni”, a declarat Andreea Tonciu, pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: facebook.com