ANDREEA TONCIU se vinde pe o suma de tot rasul si se simte umilita – detalii in articol

Andreea Tonciu pierde zilnic din faima si a ajuns sa se vanda pe un onorariu de tot rasul.

Fosta asistenta TV a ajuns pe o linie moarta si este nevoita sa participe doar la emisiuni platite prost. Si desi spera ca operatia la nas sa-i aduca mai multi bani, aparent si-a pierdut din farmec si nu invers.

Dupa ce a pierdut rolul din emisiunea Burlacita si a fost scoasa din schema de asistente nocturne aceasta a disparut din lumea mondena.

Citeste si: Teo Trandafir este piele si os iar prietenii isi fac griji pentru ea – iata cum arata – FOTO

Potrivit site-ului wowbiz aceasta va aparea intr-o emisiune pe Antena 1 in care va trebui sa supravietuieasca timp de o luna pe o insula pustie. Pentru aceasta emisiune va primi doar 1.500 euro.

Andreea va participa din toamna in noul format al Antenei1, show in care va fi nevoita sa treaca prin tot felul de experiente dificile. “Survivor” este un proiect dur si, in multe tari, protagonistii au cedat fizic in capcanele intinse de producatori. De aceea, se presupune ca onorariul participantilor trebuie sa fie si el unul pe masura. Totusi, in cazul lui Tonciu, lucrurile nu stau deloc asa, intrucat, ea a acceptat sa participe pentru aproximativ 1.500 de euro, o suma mica in raport cu riscurile emisiunii“, au povestit persoane din preajma Andreei pentru wowbiz.ro.