Andreea Tonciu și soțul ei, atacați cu cuțitul ziua în amiaza mare!

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost atacați în trafic, miercuri la prânz, cu un cuțit de către un alt conducător auto. Incidentul violent a avut loc în zona Dristor din Capitală. Presa tabloidă relatează că în mașina celor doi se afla și fiica vedetei, în vârstă de patru ani.

”Astăzi, în jurul orei de 13:30  a fost sesizat prin apel 112  de către o femeie, că soţul său a fost lovit în zona feţei de către şoferul unui autoturism, ca urmare a unui incident în trafic”, se arată în comunicatul de presă remis Poliţia Capitalei.

”Cine atacă cu cuțit, fraților, în ce lume trăim. Mi-a atacat soțul, eram cu copilul în mașină! Nu se poate așa ceva”, a declarat Andreea polițiștilor ajunși la fața locului.

Agresorul (foto interior) a fost identificat, la scurt timp după ce Andreea Tonciu a postat fotografia acestuia pe contul său de Instagram, și va fi anchetat de polițiști. ”Bărbatul care l-ar fi lovit pe soţul femeii a fost depistat şi urmează să fie condus la Secţia 11 Poliţie în vederea continuării cercetărilor”, precizează Poliţia Capitalei.

(„Poliția este în alertă. Îl caută pe acest individ care ne-a atacat cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu în dreptul pozei celui care l-ar fi tăiat pe soțul ei.)

Sursa foto: facebook / instagram