Andreea Tucaliuc a castigat Next Star. Micuta concurenta a dus contorsionismul la sublim! VIDEO

Castigatorul talent-show-ului NEXT STAR de joi, 3 aprilie, este Andreea Tucaliuc. Concurenta de numai 10 din Botosani a reusit sa duca contorsionismul “la sublim” si va lupta in marea finala pentru premiul in valoare de 20.000 de euro. Juriul a recunoscut ca i-a fost foarte greu sa aleaga. 

Cei cinci membri ai juriului au decis castigatorul Next Star cu foarte mare greutate. Lora a fost cea care a anuntat castigatorul, cu multa emotie in glas. “Ii uram bun venit in marea finala a sezonului 3 … Andreei”

Andreea este asadar in marea finala Next Star!!! A izbucnit in lacrimi cand a aflat. “Nu ma asteptam sa castig, copiii de langa mine au fost superbi, au cantat foarte frumos. In sufletul meu simt o gramada de bucurie si nu mai pot. Am si emotii”, a spus Andreea in lacrimi, cu vocea gatuita de emotie.

JURIUL, UIMIT DE ANDREEA TUCALIUC

“Nu am crezut ca exista asa ceva in lume, iar la sfarsit acea reverenta pe care a facut-o in genunchi… am zis Doamne nu se poate si in secunda doi am spus da, am facut cea mai buna alegere”, a spus Connect-R.

“Fata asta a dus contorsionismul la un alt nivel”, a spus si Lora. “E un copil extrem de altfel”, a spus si Pepe.

Inainte de a se anunta castigatorul, Dan Negru i-a chemat pe toti pe scena si a marturisit: “Este una dintre cele mai grele seri de la Next Star! Faptul ca i-ati uimit pe romani, inseamna mult. E seara voastra si ne pregatim pentru biletul de finala”.

“Am avut sapte numere foarte bune si cel putin patru numere ar merita locul intai. Fiecare dintre cei patru ati fi putut castiga intr-o alta seara. Ati fost fabulosi!”, a spus Connect-R.

“Peste ani cand o sa aveti spectacole, sa-mi dati si mie un bilet”, le-a spus si Vasile Muraru.

CINE ESTE ANDREEA TUCALIUC

Andreea Tucaliuc are 10 ani si este un copil extraordinar. O spune cea care a adus-o pe lume. In schimb, micuta din Botosani vorbeste despre pasiunea ei: papusile. Are patru colectii pe care le ingrijeste, le confectioneaza haine si le coafeaza.

Mai mult, are si doi caini cu care se joaca in fiecare zi: Bulgaras si Dora.

Face o demonstratie de gimnastica, iar mama o sustine. Negru exclama: “Las Vegas e mic pentru Andrea!” Si apare pe scena si Marian Dragulescu, care-i face un cadou deosebit: costume speciale pentru gimnastica. E fericita pana la lacrimi!