ANDREI ALEXANDRU, noul purtator de cuvant al presedintelui SENATULUI

ANDREI ALEXANDRU este PURTATORUL de CUVANT al presedintelui SENATULUI, CALIN POPESCU TARICEANU. Anuntul a fost facut luni de presedintele Camerei superioare a Parlamentului.

“Acest lucru nu inseamna ca vom renunta la comunicarea directa pe care am avut-o pana acum, buna si frecventa. Ea va continua. O sa va stau la dispozitie cu un punct de vedere oficial sau personal pe anumite chestiuni. (…) Orice institutie are si un purtator de cuvant”, a explicat CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: TARICEANU: STRATEGIA NATIONALA DE APARARE consolideaza PUTEREA PRESEDINTELUI 

TARICEANU a precizat ca ANDREI ALEXANDRU ocupa de luni aceasta functie avand in vedere experienta jurnalistica pe care o are, “dar si incarcarea din ce in ce mai mare a presedintelui SENATULUI”.

“Incepand de astazi, domnul ANDREI ALEXANDRU va fi purtatorul de cuvant al presedintelui SENATULUI, avand in vedere experienta jurnalistica pe care o are, dar si incarcarea din ce in ce mai mare pe care o am in functia actuala. Am sa va rog foarte mult sa nu evitati si sa nu ezitati sa il contactati ori de cate ori sunteti interesati de un anumit subiect”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: TARICEANU lanseaza un ATAC DUR la adresa ALINEI GORGHIU: Este urmasa ANEI PAUKER 

ANDREI ALEXANDRU a fost purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu cand acesta era presedinte al SENATULUI.

Sursa foto: realitatea.net