Andrei Andronie, beizadeaua cu BMW, a fost condamnat la 7 ani de inchisoare

Andrei Andronie, cunoscut si ca beizadeaua cu BMW, titulatura obtinuta in urma unui accident soldat cu doi morti produs in urma cu cativa ani, si-a primit, vineri, sentinta. Magistratii de la Curtea de Apel au decis ca Andrei Andronie va trebui sa stea 7 ani la inchisoare.

Andrei Andronie, fiul de bancher trimis in judecata pentru ucidere din culpa dupa ce in noiembrie 2011 a ucis o tanara de 21 de ani si un taximetrist in urma unui accident auto, a fost condamnat initial, in primavara acestui an, la cinci ani si sase luni de inchisoare pentru ucidere din culpa.

Mondo News iti recomanda si: ANDREI ANDRONIE, TANARUL CARE A UCIS DOI OAMENI PE CALEA FLOREASCA, APARAT DE JUDECATORI

De precizat ca procurorii au cerut 10 ani de inchisoare pentru Adronie, insa sentinta data atunci a fost de cinci ani si jumatate cu executare. Decizia nu era definitiva, asadar a fost atacata cu recurs.

Citeste si: Accident rarisim pe o strada din Brazilia. Nici un cascador nu ar fi putut face asta!

Andrei Adronie fusese intr-un club de fite din Bucuresti inainte de producerea tragediei, unde bause cu prietenii. Tanarul a spulberat doi oameni in timp ce gonea baut pe strazile Capitalei cu o viteza de nu mai putin de 180 de kilometri pe ora, incercand sa scape de o masina de politie. In prima faza, el a fost arestat preventiv insa Tribunalul Bucuresti l-a eliberat pentru ca nu ar prezenta un pericol pentru societate.